O aventură intitulată “I know you’re listening”

„Dacă ne-ar reuși să reproducem detaliat în noțiuni ceea ce exprimă muzica, am căpăta o deplină și suficientă explicare noțională a lumii” – Arthur Schopenhauer


Vibrația ne ajută să pătrundem în esența lucrurilor, să imprimăm expresiei cel mai adânc sens, într-un limbaj pe care rațiunea, de cele mai multe ori, nu îl înțelege. Comportamentul celui atins de sunet se aseamănă izbitor cu cel al somnambulului - în stare de magnetism, oferă revelații despre lucruri în legătură cu care, în stare lucidă, nu are nicio idee.

O comparație mai veche pune conținutul visului în paralel cu cel al tonurilor produse de degetele care aleargă pe clapele sau pe tastele unui instrument. Trăim în vis precum în muzică, atinși de lentori, alternanțe ori, după caz, pasaje rapide, într-un pattern parcă dintr-o altă lume, conectați la cea mai lăuntrică parte a noastră.

O călătorie prin labirint este muzica, și pentru că toate visele sunt, după cum spuneam mai sus, muzicale, Telekom a urmărit îndeaproape trupa RUA, pornită într-un periplu prin Europa pentru a-și clădi și trăi visul, intitulat, “I know you’re listening”.


RUA sau Royal Unknown Artist este un proiect care are o misiune clară, de a transmite fiecărei persoane pasionate de muzică, indiferent de sex, culoare a pielii, naționalitate, aspect, opinie personală sau politică, experiență sau stil de viață, trecută sau actuală, faptul că este unică, regală, prin simpla existență.

Minola Szikszai s-a născut în Timișoara, pe data de 13 iulie 1988 sub semnele zodiacale ale racului. Este solistă și compozitoare, fostă membră a trupei Pops. A urmat cursurile Facultatății de Drept din București cu gândul de a studia criminalistica. A profesat timp de 3 ani în domeniul proprietății intelectuale. În clipa în care a început să compună piese, la birou, a ales să demisioneze, conștientă fiind că trebuie sa revină la ceea ce iubește cel mai mult: muzica! După lansarea celor două single-uri, “Fly Fly Fly” și “Legal Way to be High”, și-a descoperit identitatea începând proiectul R. U. A. “my path, my way”, spune Minola :). Printre altele este pasionată de snowboarding, yachting, surf, salturi cu parașuta și parapanta. Îi place să trăiasă fiecare moment la intensitate maximă! #thewayisalwaysforwardMike, leu veritabil, are 28 de ani, este muzician, inginer de recording și mixing, producător și pilot amator de curse. Ar putea înșira câteva pagini despre obligații, abilități sau pasiuni, însă toate acestea se schimbă adeseori, fapt pentru care alege să nu o facă, mai bine să salveze “energia electrică”. Observator semi-activ al societății de consum, extrem de critic, astfel încât deseori ajunge sa îi placă orice, de la cafea până la somn, în ordine cronologică. #punksdoitbetterAndu, născut la 4 decembrie 1995, este muzician și viitor student la Medicină. Pentru el, cele două pasiuni, aparent paralele, devin complementare prin izvorul lor motivațional: dorința de a înțelege omul. Muzica lucrează cu "sufletul", cu un set de emoții; un spațiu intim idealist. Medicina relevă partea palpabilă, concretă; reprezintă intimul real.
Vlad, 23 ani, ne spune că este sub semnul zodiacal al gemenilor insă a ales să se deghizeze în rac. Muzician și actor sau actor şi muzician. Cel căruia nu-i ajung şapte zile pe săptămâna să facă tot ce-şi propune. Tot el, prietenul care iubeşte. Uneori omul raţional care aşază toate lucrurile în ordine, alteori, nebunul cu care ai vrea să te întelegi.Aventura “I know you’re listening” care i-a angrenat pe cei patru fantastici, a însumat nenumărate clipe care vor rămâne, cu siguranță, întipărite în memoria colectivă. În intervalul 30 aprilie - 30 mai, pașii i-au purtat prin România, Ungaria, Germania, Cehia și Serbia, iar cei prezenți la concerte, cât și cei de acasă, au putut relaționa la nivel vibrational cu ei, simțindu-i așa cum sunt - entuziaști și efervescenți, pregătiți în orice clipă să ofere energie pozitivă, prin piesele lor. Mai mult decât atât, artiștii au oferit momente exclusive, “behind the scenes”. Toate acestea au fost posibile cu ajutorul Internetului 4G nelimitat, pe bune, de la Telekom, de care membrii RUA s-au putut bucura pe întreaga perioadă a turneului.O provocare, un test trecut cu brio și, cel mai important, materializarea visului - muzica în mrejele căreia am fost prinși; fapt pentru care îi felicităm.

Royal Unknown Arist pot fi urmăriți aici:
https://www.facebook.com/royalunknownartist/
https://www.instagram.com/rua_royal_unknown_artist/?hl=en

← BACK