Telekom prezintă aplicația Storytime

Ce poți schimba cu o poveste? Totul! Telekom Romania prezintă Storytime App

Cu toții ne amintim cu drag cele mai frumoase momente de când eram mici, din timpurile în care încă nu știam să distingem toate literele, să le citim împreună și să le înțelegem sensul. Mai ales că unele cuvinte aveau prea multe sensuri. De aceea, cel mai mult ne plăcea să ascultăm și îi rugam adesea, înainte de culcare, pe părinți, bunici sau frații mai mari, să ne spună o poveste. În unele seri adormeam imediat, iar alteori, eram atât de absorbiți de supranatural, de învățături și de posibilități, încât stăteam treji și făuream imagini vii, recreând în minte întregul fir narativ.Ajunși la maturitate, la rândul nostru părinți, uităm deseori să ne întrebăm:
Ce poți schimba cu o poveste?
Răspunsul este – totul!
Magia poveștilor este că îi învață pe copii cum să comunice eficient, le stimulează imaginația, le dezvoltă inteligența emoțională, ajutându-i astfel să-și înțeleagă și să își exprime sentimentele într-un mod sănătos.
Pentru cei mici, momentele simple sunt cele care contează cu adevărat!
Felul lor natural, onest și necomplicat de a vedea lumea ne ajută să înțelegem o altă perspectivă, de aceea, încercăm să fim mereu cea mai bună variantă pentru ei.

Este adevărat că în zilele noastre timpul înseamnă: bani, un privilegiu pe care uneori nu ni-l permitem, dar și o comoară prețioasă. Avem joburi care ne relochează peste tot în lume, iar de multe ori apar situații în care prezența fizică este un cadou imposibil de dăruit celor dragi.

Totuși, nu uita că distanța este doar un număr de kilometri.De aceea, oricât de mare ar fi aceasta, cuvintele și emoția călătoresc mai departe cu ajutorul aplicației Storytime! Telekom Romania a creat această experiență pentru tine și copilul tău, pentru ca voi să vă bucurați de cel mai prețios lucru care se poate împărtăși: timpul!


Cum funcționează?

Aplicatia bilingvă Storytime - română și engleză - este disponibilă gratuit în App Store și Google Play, în țări precum Italia, Spania, Franța, Germania, Anglia și România. Printr-un video call efectuat din aplicație, părintele îi citește copilului povești reinterpretate și ilustrate. Cu ajutorul filtrelor și modulatoarelor de voce, părintele-narator se transformă în unul sau mai multe personaje din povestea respectivă. Păstrând contactul vizual dintre părinte și copil, pe tot parcursul poveștii, Storytime readuce atmosfera familială și emoția acestor momente importante în relația dintre cei doi.


Știm că nu poți fi mereu prezent fizic, însă poți fi în continuare eroul copilului tău în fiecare seară, din orice colț de lume te-ai afla. De aceea am creat Storytime, aplicația pentru cei mici, oferită de cei mari! Citește-i, inspiră-i curiozitatea, încurajează-i creativitatea, îndrumă-l către o comunicare eficientă, prezintă-i lecțiile de viață prin intermediul poveștilor și lasă-l să viseze.
Astfel, creșteți împreună!

Mai multe informatii despre aplicația Storytime puteți afla vizitând storytime.telekom.ro
← BACK